Home Info en route

Openingstijden
Onze kwekerij is geopend van 1 mei tot half oktober. Op de vrijdagen zijn we meestal niet open.
Voor het bezoeken van onze slakkenkwekerij dient u een afspraak te maken via deze website of met een telefoontje naar
NL (0031) 06-22 41 75 19(0031) 06-22 41 75 19 of BE (0032) 043-81 24 91(0032) 043-81 24 91. Bij geen gehoor: spreek de voicemail of het antwoordapparaat in dan wordt u teruggebeld. Noem duidelijk uw naam en telefoonnummer. Wij beschikken (nog) niet over nummerherkenning.

Parkeren
Onze wegen zijn heel smal en er is géén parkeermogelijkheid bij de kwekerij. Als u met de auto komt, dan kunt u parkeren bij de kerk aan de Dorpsstraat. De loopafstand tot de kwekerij is 300m. Vanaf de kerk loopt u richting elektriciteitstorentje en even verder op de hoek, ziet u onze woning. Daar kunt u zich melden.
Het is mogelijk om mensen af te zetten en op te halen bij de kwekerij. De toegang voor mindervaliden is door de terreingesteldheid beperkt. Vraag er even naar.

Onderaan deze pagina vindt u de routebeschrijving.

Prijzen voor een rondleiding:
volwassenen: € 4,50 per persoon
kinderen tot 4 jaar gratis
kinderen van 4 tot 12 jaar: € 2,50 euro per persoon
Bij bezoek van meer dan 16 personen gaan we de groep splitsen, graag contact vooraf

Extra: Escargots proeven
Minimale deelname 6 personen. We serveren daarbij een drankje (koffie, thee, fris of wijn): € 3,50 per persoon

 

Vanaf Maastricht via de N287 richting oosten, Vanaf Luik afslag Battice richting noorden en vanaf Aken via Vaals de N287 richting westen.

Klik hier: http://maps.google.nl 

Tussen Margraten en Gulpen vindt u de afslag "De Planck" N598. Deze weg volgen tot voorbij het Rode Bos en de Camping Natuurlijk Limburg. Dan scherp naar links afslaan tot beneden in het dorp. Net voorbij de kerk linksaf. Voor het laatste huis (Graef 1) weer naar links. De slakkenkwekerij ligt aan de linkerkant tegenover Huize De Graef (Graef 3).
Wij hebben geen parkeergelegenheid. Auto's kunnen op de parking aan de kerk gezet worden. Vandaar is het ongeveer 30 meter lopen.

 

De totstandkoming van de slakkenkwekerij Sint Heribertus in Remersdaal is in prettige samenwerking gegaan met de onderstaande experts: 

Voerens landschap

  • Plaatsvervanger en partner van Jacques is Els Zijlstra. Zij helpt dagelijks mee om de slakken te verzorgen.

  • Het logo van deze site is ontworpen door Anouska Tol. Zij creëert goede en aparte ontwerpen, die uitstekend passen bij het onderwerp. Het logo is tijdens een prettige samenwerking tot stand gekomen. Anouska heeft frisse ideeën en staat open voor nieuwe uitdagingen. Contact met haar is mogelijk via deze website.

  • Deze website is gemaakt door Theo Vlaar van Trasah Consult. Theo is inmiddels zeer geïnteresseerd geraakt in de kweek van slakken. Hij neemt actief deel aan de studie over slakken, het bezoeken van kwekerijen, het leggen van contacten en marktverkenning. Theo heeft veel ervaring met websites. Hij maakt bijvoorbeeld al jaren sites voor organisaties werkzaam in ontwikkelingslanden. Voor informatie kunt u terecht op www.trasah.org

 
Li Caracole
Li Caracole Association Hélicicole pour Amateurs et Professionels

Association Hélicicole pour Amateurs et Professionels.
Escargotière Saint Héribert
Escargotière Saint Héribert

Pour Escargots Bourgogne, Petit-gris et Gros-gris
Trasah Consult Projects
Information and Communication Technologies Coaching and Counselling

Web Design voor MKB en ZZP