Slakkendans

SLAKKENDANS

We zijn in contact gekomen met Theo Peeters. Hij maakt een film over onze slakken.
Zijn bedrijf, TP Media, is gespecialiseerd in multimediaproductie en hij heeft jarenlange ervaring in het maken van films voor televisie en particuliere bedrijven. Kijk eens op www.tpmedia.nl
Bekijk zijn filmpje "Slakkendans" eens via deze link.
Op de televisie

De media hebben ons alwéér ontdekt! We zijn weer op de televisie geweest!

En wel op maandag 16 september om 19.25 uur op TV Nederland 2. In het
programma “Melk en Honing” waren onze slakken en de kwekerij te zien.
Mocht u niet in de gelegenheid zijn geweest om het programma te bekijken, dan kunt u ook later via de computer naar "Programma gemist" kijken. Probeer ook deze link http://gemi.st/16049540. Indien u enkel het deel over slakken wil bekijken, kan u de voortgangsbalk tot ongeveer driekwart verschuiven. Veel plezier!

Dit jaar is door het lange koude voorjaar de hoeveelheid gekweekte slakken wat kleiner dan vorige jaren maar we krijgen daarentegen steeds meer bezoekers. Daar zijn we erg blij mee. Meer nog om de positieve en enthousiaste reacties die we elke keer weer mogen ontvangen.

Nieuw in het programma voor onze bezoekers is een videofilm gemaakt door cameraman en videospecialist Theo Peeters. Hij maakt bedrijfsfilms en andere producties. Kijk eens op www.tpmedia.nl.

Komt u in de buurt van onze kwekerij? Aarzel dan niet om de film en de slakken te komen bekijken. Inleiding slakken bereiden