Touristische Informatie

Enkele websites waar veel informatie over de kwaliteiten en de mogelijkheden van de Voerstreek en het aangrenzende land van Aubel en Herve en Nederlands Limburg is te ontdekken:

www.voerstreek.be
www.paysdeherve.be
www.aubel.be
www.vvvzuidlimburg.nl
www.zuidlimburg.nl

Logeergelegenheid in Remersdaal is te vinden bij:
-Wandel- fiets- rust- en feesthotel Voer en Herve met acht kamers. Zie www.voer-en-herve.be
-Een groepsverblijf voor 22 personen is er bij de Clermontshof, een werkend melkveebedrijf. Slakkenkwekerij Sint Heribertus bevindt zich op het grondgebied van de Clermontshof. Zie www.clermontshof.be
-Op het adres Graef 3 (tegenover onze slakkenkwekerij) heeft de familie Mattens een voormalige boerderij verbouwd. U kunt dit huis boeken als groepsverblijf voor 19 personen. Voor informatie: <http://www.groepen.nl>www.groepen.nl Het huis heeft nr 304.
-Aan het Roodbos ligt Camping Natuurlijk Limburg, waar u terecht kunt met tent, caravan en camper. Ook zijn er stacaravans te huur en zijn er appartementen beschikbaar. De camping heeft een eigen zwembad.
Logeren kan ook bij B&B Doolkruid in Teuven. Zie: <http://www.zuidlimburg.nl/>www.doolkruid.be
Voor een campingplaats met tent, caravan, mobilehome of in een chalet of apaartement. Zie: www.campingnatuurlijklimburg.be

 

Eten en drinken
In het dichtsbijzijnde kerkdorp Teuven (ongeveer 3 km van Remersdaal) zijn diverse mogelijkheden om de inwendige mens te versterken. We noemen er een paar:
Restaurant Bie de Buure
Hotel The Kings Head Inn
Café-Restaurant Café Modern
Restaurant Moeder de Gans

Bezoekcombinaties in de onmiddellijke nabijheid van onze Slakkenkwekerij:
In Remersdaal ligt de imkerij Beelicious. Neem contact op, dan kunt u zelf een programma samenstellen.