Afdrukken

Touristische Informatie

Enkele websites waar veel informatie over de kwaliteiten en de mogelijkheden van de Voerstreek en het aangrenzende land van Aubel en Herve en Nederlands Limburg is te ontdekken:

www.voerstreek.be
www.paysdeherve.be
www.aubel.be
www.vvvzuidlimburg.nl
www.zuidlimburg.nl

Logeergelegenheid in Remersdaal is te vinden bij:
-Wandel- fiets- rust- en feesthotel Voer en Herve met acht kamers. Zie www.voer-en-herve.be
-Een groepsverblijf voor 22 personen is er bij de Clermontshof, een werkend melkveebedrijf. Slakkenkwekerij Sint Heribertus bevindt zich op het grondgebied van de Clermontshof. Zie www.clermontshof.be
-Op het adres Graef 3 (tegenover onze slakkenkwekerij) heeft de familie Mattens een voormalige boerderij verbouwd. U kunt dit huis boeken als groepsverblijf voor 19 personen. Voor informatie: <http://www.groepen.nl>www.groepen.nl Het huis heeft nr 304.
-Aan het Roodbos ligt Camping Natuurlijk Limburg, waar u terecht kunt met tent, caravan en camper. Ook zijn er stacaravans te huur en zijn er appartementen beschikbaar. De camping heeft een eigen zwembad.
Logeren kan ook bij B&B Doolkruid in Teuven. Zie: <http://www.zuidlimburg.nl/>www.doolkruid.be
Voor een campingplaats met tent, caravan, mobilehome of in een chalet of apaartement. Zie: www.campingnatuurlijklimburg.be

 

Eten en drinken
In het dichtsbijzijnde kerkdorp Teuven (ongeveer 3 km van Remersdaal) zijn diverse mogelijkheden om de inwendige mens te versterken. We noemen er een paar:
Restaurant Bie de Buure
Hotel The Kings Head Inn
Café-Restaurant Café Modern
Restaurant Moeder de Gans

Bezoekcombinaties in de onmiddellijke nabijheid van onze Slakkenkwekerij:
In Remersdaal ligt de imkerij Beelicious. Neem contact op, dan kunt u zelf een programma samenstellen.